Sonja Bakker patasalade

Heb jij ook zo’n zin in een gezonde pastasalade? Het voordeel van een pastasalade is dat deze gezond is en makkelijk te maken. In onderstaande video leer je van dieetgoeroe Sonja Bakker hoe jij zelf in korte tijd een heerlijke en gezonde pastasalade in elkaar kunt zetten. De ingrediënten die je nodig hebt hoor je in het filmpje.

 

Dieet volgens Sonja Bakker

Sonja Bakker werd in het begin van deze eeuw bekend geworden door haar kookboeken die ze bij supermarktketen Albert Heijn verkocht. Duizenden, zo niet honderdduizenden, Nederlanders werden gegrepen door de hype van Sonja Bakker en zijn met haar vele kilo’s verloren. Sonja Bakker werd door velen op handen gedragen, maar door velen ook bekritiseerd. Haar levenswijze en de wijze waarop zij haar eten voorschotelde zou volgens critici (al dan niet gespecialiseerd) niet de juiste zijn. Hoe dan ook, velen vielen wel af dankzij Sonja Bakker.

Momenteel werkt ze in samenwerking met supermarktketen Lidl en zijn haar boeken daar te verkrijgen. Dit recept is er een van. Laat het je smaken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *