Sonja Bakker tagliatelle

Wegens het succes van het vorige filmpje van Sonja Bakker, waarin ze een pasta maakte, plaatsen we vandaag een nieuw filmpje. Met dit filmpje kun jij een heerlijke tagliatelle met garnalen en rucola op tafel toveren. Wist je dat tagliatelle in Italië behoort tot een van de meest gegeten pasta’s en dat deze hier in Nederland pas sinds kort zo populair is? Voorheen dachten wij Nederlanders bij pasta eigenlijk alleen maar aan spaghetti en macaroni.

Veel plezier met onderstaand filmpje en laat het je smaken.

Tagliatelle en andere pasta’s bevatten veel koolhydraten

Of dit recept nu wel of niet lekker is: pasta’s bevatten over het algemeen veel koolhydraten en volgens critici zijn koolhydraten eerste plaats dikmakers. Koolhydraten zorgen er namelijk voor dat restanten worden opgeslagen in je lichaam en terugkomen als suikers. Zoals je weet worden suikers weer omgezet in vet. Een koolhydraatarm dieet richt zich op het aanpakken van koolhydraten, of liever gezegd het minderen ervan. Door minder koolhydraten te eten kom je minder snel aan en kun je dus ook makkelijker afvallen.

Wil je meer weten over koolhydraten en afvallen? Dan kun je het beste terecht op deze startpagina over het koolhydraatarme dieet.

 

Maak ook Sonja’s pastasalade

Kun jij geen genoeg krijgen van de heerlijke gerechten van Sonja Bakker? Bekijk dan ook het vorige filmpje terug en maak een heerlijke pastasalade.

2 thoughts on “Sonja Bakker tagliatelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *